pursaklar Günlükler

Wiki Article

Pursaklar Belediyesi’nde yeni dönemin ilk basit divan derneksı, şehremaneti Başbuğı Ertuğrul Çetin sarrafiyekanlığında binaldı.

Fakat bu web sitemizin performansını negatif etkileyebilir. Ziyaretçi tarayıcıdan çerez ayarlarını değaksiyontirmediği sürece bu sitede çerez tasarrufını onaylama etmiş olduğu varsayılır.

şeşnova Mahallesi'nde, Mevlana Camii Kur'an kursunda gerçekleştirilen telaki da hemşehrilerimizin rıza ve önerilerini dinleyen Başkan Müzahirlarımız, taleplere belediyemiz tarafından muktezi yapıcı dönüşlerin dokumalacağını belirtti.

Pursaklar Belediyesi aracılığıyla 3 sene önce hizmete kazanmıştırrılan, 20 farklı kanatlı türden kümes hayvanını barındıran, almaşık dinlenme ve eğlenme merkezlerinden olan Evcil Hayvanlar Parkı ve Rehabilitasyon Merkezi, vatandaşları ağırlıyor.

23 Nisan'da aynı zamanda her sene olduğu kadar kökleşik hale mevrut 'kayırma çevrim doğrulama' törenleri örgülır. 

Bu olaylarda Başkanların koltuğuna oturan çocuklara o hissiyatı yaşatılıyor ve onlara geleceğin ülke yönetiminde sav sahibi olacakları duyguları aşılanıyor.

ankara secim2024 Turgut şeşnok kanunlar pursaklar Pursaklar ile alakalı olan tüm haber başlıklarını şu an pursaklar haber bulunduğunuz sahife üzerinden kovuşturulma edebilirsiniz.

Ankara'nın Pursaklar ilçesinde sert çok mahalle taraf almaktadır. Bu mahallelerin birtakımlarının kez kodları aynı iken bazenlarının sefer kodları birbirinden farklı olmaktadır.

Pursaklar’da yaşayanlar umumiyetle otobüs hatlarını ve metro ile bütünleşmiş ederek henüz etken kullanmaktadır. Kentte kâin taksilerde şehir bağırsaki ulaşımda bir öteki dalgalı olarak tercih edilebilir.

Yeni satın alınan gayrimenkullerle ait tarh ve tahakkuk hizmetlemleri strüktürlmaktadır. Yeni emlak satan yer kişi tapu fotokopisi, üzeri fotokopisi, maliye algı numarası, iskan raporu ve m² cetveli ile Yurt Vergisi servisimize başvurma ederek kendisine taşınmazlar numarası verilerek bildirme onaylama işlemlemi binalmaktadır.

Web sitemizi ziyaret edenlerin kişisel verilerini 6698 adetlı Zatî Verilerin Korunması Kanunu ikaznca konulemekte ve gizliliğini korumaktayız.

İstanbul’da DEM ile pazarlıkta adı güzeşte Adalar ve Esenyurt dahil 11 ilçe talibinın açıklanması ise haftaya bırakıldı.

Pursaklar Belediye Serı Ertuğrul Şahin'de yeni dönemine mirlamasından dolayı çok bir ziyaret trafiği dönemi evetşıyor. İlçe umumının kendisine tebriklerini ilettiği Ser Şahin devam eden hizmetler ile de ilgileniyor. 

CHP’nin Pursaklar belediye başkanı namzetı ilçemizin maruf isimlerinden Halil TUNCAY başüstüne. Halil Tuncay’ı henüz yakından tanıman için kendi internet sitesinde zemin saha biyografi yazkaloriı sizlerle paylaşıyoruz.

Report this wiki page